Termékek

 

Székhuzatok kétféle megoldásban, a mindig tiszta székek érdekében. 1 DB van egy CSOMAGBAN!!!

Universo Székhuzat (1 db van egy csomagban!)

Cikkszám: N/A

5 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Egy csomagban 1 db székhuzat található! Az ár minden esetben egy csomagra érvényes, mely 1 db-ot tartalmaz.

Magas minőségű európai termék, bielasztikus anyagból, extra puha tapintású felülettel! Kiváló megoldás macskás, kutyás lakásokba! A speciális szövés miatt az állatok karma nem képes kihúzni a huzat szálait! Ezt tudja az Universo székhuzat!

Sikerült megalkotnunk az UNIVERZÁLIS székhuzatot! Amikor kicsomagolod, először a szuper puha tapintása fog meglepni, másodszor az, hogy milyen szépen felveszi a bútorod alakját és utoljára, hogy mennyire jó ránézni! 

ANYAGÖSSZETÉTEL: 100% speciálisan kezelt, szuperpuha elasztikus szál

Varázsold újjá étkeződet a székekre helyezett huzatokkal!

Az oldalsó sávban lévő legördülő ablak segítségével tudod kiválasztani a megfelelő színeket. Ez a szék huzat Universo minőségben és anyagminőségben készült bútorhuzat, tehát tökéletes kiegészítője lehet más Universo kanapéhuzatnak vagy fotelhuzatnak. Használhatod akár karfás székre is, amennyiben leszerelhető a karfa, vagy akár karfa nélküli irodaszékre is húzhatod. Megvédi székeid a gyerekek mancsaitól, vagy a macskák karmaitól. Bőr széken sem csúszkál, hanem tökéletesen illeszkedik!

Nincs annál kényelmesebb mint egy jó kárpitos szék, de nincs annál kényelmetlenebb mikor a foltokat takarítjuk a kárpit szövetéből. Bármilyen színű kárpitunk is van a székeinken, hamar elkophat és elkoszolódhat a folyamatos használat során. Erre a problémára nyújt megoldást a Sofa Dress huzat, ami nem csak megvédi székeidet, hanem egyszerűen tisztán is tartható. Miért is kárpitoznád újra székeidet? Rengeteg ideig kell nélkülözni a bútoraidat és nem egy pénztárca kímélő megoldás.

Bármilyen formájú is a széked a Sofa Dress huzatok tökéletesen idomulnak majd elasztikus tulajdonságuknál fogva hozzájuk. Egyre kell csak figyelned, hogy a székek méretei az alábbiaknak megfeleljen:

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

Egy csomagban 1 db huzat található!

 

 

Additional Information

Szék támla típus

Teli támlás