Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft

Click-clack kanapéhuzat

Cikkszám: N/A

19 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Click-clack kanapéhuzat

A Click-clack kanapéhuzat lesz a megfelelő választás számodra, ha a kanapédnak nincs karfája, csak egy ülőfelületből és egy háttámlából áll, ami lehajtható vagy fix.  Figyelj viszont arra, hogy a megadott méreteken belül legyenek a saját bútorod paraméterei, és arra is figyelj, hogy a háttámla és az ülőfelület között legyen rés, begyűrni a huzatot. Amennyiben Ikeás NYHAMN kanapéval rendelkezel, arra is tökéletesen megfelel ez a huzat!

 

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 28 % kevert szál, 12 % elasztikus szál

Egy prémium minőségű termék, szuper elasztikus anyagból, mely minden irányban nyúlik. Vastag minőségi anyagból készült huzat. A termék nem silány minőségű, kínai olcsó bútorhuzat, hanem 100%-ban az Európai Unió-ban készült bútortakaró. Népszerű színei közül, biztos találsz kedvedre valót! Legyen az a visszafogott bézs vagy natúr, vagy éppen a harsány tengerkék vagy narancssárga!

A Sofa Dress huzataival, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília! A Click Clak kanapéhuzatok anyaga és színe teljesen megegyezik a Glamour Prémium bútorhuzat minden variációjával, színben és anyagban egyaránt. Miért is dobnád ki kedvenc foteledet vagy kanapédat? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből! A bútorhuzat áthúzás mindig nagyon macerás dolog, hiszen el kell szállíttatnod a bútort, meg kell vásárolnod a megfelelő anyagot és ki kell fizetned a kárpitos munkadíját!

Bútorhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget. Ez a bútorhuzat nagyon könnyen tisztán tartható hiszen, ha a mosási instrukciókat betartod, akár hetente friss illatú lehet a kanapéd! Egy másik szett vásárlása esetén pedig kedvedre cserélgetheted a bútorod szövetét, akár évszakonként is!