Termékek

 

Székhuzatok kétféle megoldásban, a mindig tiszta székek érdekében. 2 DB van egy CSOMAGBAN!!!

Szék huzat (2 db van egy csomagban!)

Cikkszám: N/A

6 990 Ft11 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Figylemelem!

Egy csomagban 2 db huzat található! Az ár minden esetben egy csomagra érvényes, mely 2 db-ot tartalmaz.

Legyen akár csak az ülőfelülete a székeidnek kárpitos, vagy akár a háttámlája is itt mindkét verzióban megtalálod a székekre készült huzatainkat. Varázsold újjá étkeződet a székekre helyezett huzatokkal!

Nincs annál kényelmesebb mint egy jó kárpitos szék, de nincs annál kényelmetlenebb mikor a foltokat takarítjuk a kárpit szövetéből. Bármilyen színű kárpitunk is van a székeinken, hamar elkophat és elkoszolódhat a folyamatos használat során. Erre a problémára nyújt megoldást a Sofa Dress huzat, ami nem csak megvédi székeidet, hanem egyszerűen tisztán is tartható. Miért is kárpitoznád újra székeidet? Rengeteg ideig kell nélkülözni a bútoraidat és nem egy pénztárca kímélő megoldás.

Bármilyen formájú is a széked a Sofa Dress huzatok tökéletesen idomulnak majd elasztikus tulajdonságuknál fogva hozzájuk. Egyre kell csak figyelned, hogy a székek méretei az alábbiaknak megfeleljen:

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

Egy csomagban 2 db huzat található!

 

Additional Information

Szék támla típus

Teli támlás, Üres támlás