Termékek

Akció!
 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

A csomag tartalmaz fixáló szivacsot, ha további szivacsra lenne szükséged add a kosárhoz.

Minél több helyen fixálod huzatainkat a bútor mentén annál jobban tudod stabilizálni a huzatainkat.

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft
Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

RUSTICA fotelhuzat

Cikkszám: N/A

8 990 Ft9 990 Ft

Törlés

Termékleírás

RUSTICA fotelhuzat

 

A RUSTICA fotelhuzat szuper  választás azoknak, akik bútorhuzatot olcsón akarnak vásárolni! Ez a termék megtestesíti a tökéletes ár/érték arányt. Visszafogott színei között mindenki megtalálja a Neki tetszőt!

 

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 35 % kevert szál, 5 % elasztikus szál

Amennyiben klasszikus fotellal rendelkezel és olcsó megoldást szeretnél, ez a fotelhuzat tökéletes lesz! Teljes egészében Európában készült termék, magas pamuttartalommal, monoelasztikus, tehát egy irányba nyújtható anyagból.

Elérhető variációk: 1 üléses = fotel,  illetve létezik 2 és 3 üléses varációkban

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a foteled nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a foteled alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, magasabb a háttámla mint a karfa, és a bútor mentén vannak rések ahová a huzatot be lehet tűrni (háttámla és ülőfelület találkozásánál , valamint a karfa és az ülőfelületetek találkozásánál) akkor nyugodtan megrendelheted.

FONTOS!!! Kiválasztásnál figyelj a fotel teljes szélességére, karfa szélessége: 15-30 cm:

fotelhuzat méret sofa dress

 

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet vagy kanapédat? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és jól alakítható, szupererős textília!

Bútorhuzat tisztítás:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

Honnan tudod, hogy a Sofa Dress huzatok megfelelőek-e a Te bútorodra?

Mielőtt rendelnél, menj biztosra és nézd meg ezt a rövid videót:

Additional Information

Ülések száma

1 üléses (fotel), 2 üléses, 3 üléses

Színek

Natúr, Bézs, Szürke