Termékek

Akció!
 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft

Niagara FOTEL huzat

Cikkszám: N/A

14 990 Ft 13 990 Ft

Törlés

Termékleírás

Niagara FOTEL huzat termékleírás:

Amennyiben klasszikus (3-as, 2-es) ülőgarnitúra foteléhez keresel huzatot, már meg is találtad! A Niagara fotel huzat, tökéletesen passzol a Niagara kanapéhuzat család többi tagjához!

Prémium minőség, spanyol gyártmány! Pamut tapintás, vastag erős anyag. 60% pamut, 32 % kevert szál, 8 % elsztikus szál.

Ez a fotel huzat anyag, amiben garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen tökéletesen illeszkedik és eltakarja a kopásokat a fotelen. Egyáltalán nem látszik át a fotel eredeti mintája.

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a  foteled nem pontosan olyan, mint amilyen a mi képünkön látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek és a háttámla magasabb, mint a karfa akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, akkor nyugodtan megrendelheted.

FONTOS, hogy a bútorod mentén legyenek rések, hiszen a bútorhuzatot körbe be kell tudni tűrni a karfa és ülőfelület valamint a háttámla és az ülőfelület találkozásánál.

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet? Vagy cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted a foteledet, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

Hogyan használd a fixáló szivacsokat?