Termékek

 

FIGYELEM: Ennél a típusnál a karfa és a háttámla kb. egy magasságban van!

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Minél több helyen fixálod huzatainkat a bútor mentén annál jobban tudod stabilizálni a huzatainkat.

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft
Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

KLUB/CHESTER kanapé és fotelhuzat (Milan Delux)

Cikkszám: N/A

14 990 Ft29 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Prémium minőségű termék, BI-elasztikus anyagból, mely minden irányban nyúlik. Vastag minőségi anyagból készült huzat.

Kedvenc  huzatunk IKEÁS KLIPPAN kanapékra!

ANYAGÖSSZETÉTEL: 35% pamut, 60 % kevert szál, 5 % elasztikus szál

Amennyiben KLUB vagy Chesterfield fotellel vagy kanapéval ülőgarnitúrávaé rendelkezel legyen az akár egy, kettő vagy három üléses nálunk megtalálod nálunk rá a tökéletes huzatot. Az ülőgarnitúra elemeit egyenként tudod kosárba tenni, attól függően, hogy hány üléses kanapéra keresel huzatot.

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a kanapéd nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a a HÁTTÁMLA ÉS A KARFA EGY MAGASSÁGBAN VAN és a MÉRETEK EGYEZNEK akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, akkor nyugodtan megrendelheted.

Kiválasztásnál figyelj a kanapé teljes szélességére:

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet vagy kanapédat? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

 

Additional Information

Ülések száma

1 üléses (fotel), 2 üléses, 3 üléses