Termékek

 

FIGYELEM: Ennél a típusnál a karfa és a háttámla kb. egy magasságban van!

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Minél több helyen fixálod huzatainkat a bútor mentén annál jobban tudod stabilizálni a huzatainkat.

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft
Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

KLUB CHESTER kanapé és fotelhuzat

Cikkszám: N/A

14 990 Ft29 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

KLUB CHESTER kanapé és fotelhuzat

 

Prémium minőségű termék, BI-elasztikus anyagból, mely minden irányban nyúlik. A KLUB CHESTER kanapé és fotelhuzat vastag minőségi anyagból készült termék. Imádni fogod!

Kedvenc  huzatunk IKEÁS KLIPPAN kanapékra!

 

Bútorhuzat anyag:

35% pamut, 60 % kevert szál, 5 % elasztikus szál

 

Amennyiben KLUB vagy Chesterfield fotellel vagy kanapéval ülőgarnitúrával rendelkezel legyen az akár egy, kettő vagy három üléses nálunk megtalálod nálunk rá a tökéletes huzatot. Az ülőgarnitúra elemeit egyenként tudod kosárba tenni, attól függően, hogy hány üléses kanapéra keresel huzatot. Ez a bútorhuzat Ikea kanapékra is tökéletes megoldást jelent, ha egy magasságban van a karfa a háttámlával! A rugalmas bútorhuzatok azért örvendenek ekkora népszerűségnek, mert nagyon könnyű a tisztán tartani őket.

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a kanapéd nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a a HÁTTÁMLA ÉS A KARFA EGY MAGASSÁGBAN VAN és a MÉRETEK EGYEZNEK akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, akkor nyugodtan megrendelheted.

Kiválasztásnál figyelj a kanapé teljes szélességére:

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet vagy kanapédat? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Bútorhuzat tisztítás:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

 

Additional Information

Ülések száma

1 üléses (fotel), 2 üléses, 3 üléses