Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

Glamour Prémium Sarokkanapé huzat

Cikkszám: N/A

59 990 Ft

Törlés

Termékleírás

Sarokkanapé huzat

 

Ha hasonló kanapéd van mint a képen, és a méretei is egyeznek, akkor a Te bútorodra a sarokkanapé huzat lesz a megfelelő választás. Ez a legnagyobb méretű huzatunk, így extra nagy felülettel rendelkező bútorodra is tudod alkalmazni, hiszen akár egy öt és fél méter hosszú kanapéra is rá tudod húzni! Figyelj arra, hogy mindkét oldalon legyen karfa és hogy a háttámla magasabb szinten helyezkedjen el, mint az oldalsó karfák, tehát ne egy magasságban legyenek a karfa és a háttámla. Fontos dolog, hogy legyenek rések a háttámla és az ülőfelület, illetve a karfák és az ülőfelület között, ahová be lehet gyűrni a bútorhuzatot a megfelelő fixálás érdekében. Ez a bútorhuzat teljes mértékben megegyezik mind színben, anyagban és mintázatban a többi Glamour Prémium termékkel. Bátran lehet egy légtérbe vásárolni, nem lesz különbség! 

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 28 % kevert szál, 12 % elasztikus szál

Miért is dobnád ki kedvenc sarokkanapédat? Vagy cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted a kanapédat, egy kárpitos költségének töredékéből! Egy sarokgarnitúra huzat mindig jobb választás, mint a kanapé teljes áthúzása, hiszen a bútor méreteiből adódóan nagyon magas mind a szállítási, mind az áthúzás teljes költsége.

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília! Mivel ez egy multielasztikus szövet, így minden irányban nyújtható, tehát sokkal jobban felveszi egy ekkora bútor alakját, mint olcsóbb társaik.

Bútorhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!