Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

L alakú kanapéhuzat Glamour Prémium

Cikkszám: N/A

49 990 Ft

Törlés

Termékleírás

L alakú kanapéhuzat

L alakú kanapéhuzat a jobbos és balos kivitelű kanapékra egyaránt megfelelő. A standard huzatok olyan L alakú kanapékra jók, amelyek rövid karfásak, tehát a karfa a fekvő részen nem ér végig a fekvőfelület teljes hosszában! A mérettáblázat segítségével mérd le a kanapéd és amennyiben a feltüntetett mérettartományon belül van, biztos lehetsz abban, hogy jó lesz a huzat a bútorodra. Ne aggódj, nem fog elmozdulni, kicsúszni a huzat, ha ráülsz, hiszen szivacscsíkok segítségével teljesen le tudod fixálni, ezek természetesen részei a csomagnak!

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 28 % kevert szál, 12 % elasztikus szál

Sokan nem biztosak, hogy kanapéjuk jobbos vagy balos kivitelezésű. Ha szemben állsz a kanapéddal, akkor amennyiben a sarokrész jobb oldalra esik akkor a kanapéd jobbos, amennyiben a sarokrész balra, abban az esetben balos kialakítású L alakú kanapéd van. Ha nem vagy biztos magadban, az alábbi rajzok segítenek a helyes kanapéhuzat kiválasztásánál. Válaszd azt, ami a te kanapédhoz hasonlít, ha szemben állsz vele!

 

Miért is dobnád ki kedvenc kanapédat? Vagy cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted a kanapédat, egy kárpitos költségének töredékéből! Egy L alakú kanapéhuzat huzat mindig jobb választás, mint a kanapé teljes áthúzása, hiszen a bútor méreteiből adódóan nagyon magas mind a szállítási, mind az áthúzás teljes költsége.

Bútorhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

FIGYELEM!!!

Ne aggódj, ha a kanapéd nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá!