Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

L alakú kanapéhuzat

Cikkszám: N/A

49 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Válaszd ezt a típust, ha L alakú kanapéd van. Van lehetőséged jobbos és balos kivitelre egyaránt rendelni. A standard huzatok olyan L alakú kanapékra jók, amelyek rövid karfásak, tehát a karfa a fekvő részen nem ér végig a fekvőfelület teljes hosszában! A mérettáblázat segítségével mérd le a kanapéd és amennyiben a feltüntetett mérettartományon belül van, biztos lehetsz abban, hogy jó lesz a huzat a bútorodra. Ne aggódj, nem fog elmozdulni, kicsúszni a huzat, ha ráülsz, hiszen szivacscsíkok segítségével teljesen le tudod fixálni, ezek természetesen részei a csomagnak!

 

Sokan nem biztosak, hogy kanapéjuk jobbos vagy balos kivitelezésű. Ha szemben állsz a kanapéddal, akkor amennyiben a sarokrész jobb oldalra esik akkor a kanapéd jobbos, amennyiben a sarokrész balra, abban az esetben balos kialakítású L alakú kanapéd van. Ha nem vagy biztos magadban, az alábbi rajzok segítenek a helyes kanapéhuzat kiválasztásánál. Válaszd azt, ami a te kanapédhoz hasonlít, ha szemben állsz vele!

 

FIGYELEM!!!

Ne aggódj, ha a kanapéd nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá!