Történet a hámló textilbőr bútorról……

2018-12-10 - Juhász Nóra1
IMG_1649.jpg

A mai bőrbútorok, lélegzőbőr bútorok és főleg a textilbőr bútorok minősége siralmas! Kiadtál több százezer forintot egy jónevű márka termékére és csalódott vagy már az első év után, hiszen azt tapasztalod, hogy lepereg a bőr. A nappalid ékessége innentől kezdve a nappalid szégyenfoltja lesz. Takargatod lepedőkkel, szabadkozol a vendégek előtt és eljutsz arra a pontra, hogy szólsz egy kárpitosnak, aki közli Veled, hogy kb. a bútor újkori áráért cserébe szívesen újrahúzza Neked. Az áthúzatást már egy korábbi cikkben kifejtettük mennyi macerával jár. 

Azért is gondoltam esedékessé ezt a cikket, mert valamelyik nap, egymás után 4-5 ügyfelünk is hasonló probálmával küszködött, tehát azt gondolom nem kevesen estek bele a textilbőr és annak lehámlása okozta bosszúságba. Azért  bosszantó a dolog, mert alapvetően ezek nagyon kényelmes, sokszor csak pár éves bútorok és nagyon rosszul esik, hogy egy kötelező felújítás vár ránk, hacsak nem akarjuk még évekig így nézegetni. Zsuzsanna is pontosan ezzel a problémával fordult hozzánk, egy elég rossz állapotú bőr garnitúrája volt, amit értelemszerűen nem akart a szeméttelepre száműzni, de már közel sem volt a lakás fénypontja. Megfontolt emberként, először szín és anyagmintát kért tőlünk, hogy biztonsággal ki tudja választani a megfelelő színű huzatot a bútorára!

(Anyagmintát egyébként Te is tudsz ingyenes kérni tőlünk, csak kattints IDE)

A mintát követően már bátran és magabiztosan rendelte meg az átalakulás reményében a SofaDress huzatait, kérlek olvasd el a visszajelzését és tapasztalatait:

“Tisztelt Sofa Dress!

Köszönöm a gyors kiszállítást. Csodálatosan újjá varázsolta a huzat az ülőgarnitúrát, ezáltal a szobát. Nagy örömöt okozott az egész családnak. 

Elküldöm az átalakulásról a képeket.

Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok Önöknek!”

Szerintem a képek mindennél beszédesebbek:

Konklúzió: van gyorsabb, olcsóbb és kényelmesebb megoldás mint a teljes bútor horror áron történő áthúzása, a kidobásánál meg főleg! 🙂 Szép napot Neked!