Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

TIDAFORS IKEA kanapéhuzat

Cikkszám: N/A

23 990 Ft29 990 Ft

Törlés

Termékleírás

TIDAFORS IKEA kanapéhuzat

A TIDAFORS IKEA kanapéhuzat a Sofa Dress-től egy univerzális és kényelmes megoldás lesz, mert nem kell vasalni és nagyon könnyű felrakni vagy levenni! Mindenki imádja az IKEA kanapékat. Ezzel mi is így vagyunk! 🙂 Az IKEA kanapék a jövő klasszikusai. Természetesen az IKEA-ban is találsz minden típusra huzatot, de a miénk egészen más… Az Ikea saját huzatait nagyon nehéz felrakni, illetve a legrosszabb benne, hogy ki kell vasalnod. Egy ekkora anyagnál, viszont nem kérdés, hogy a  vasalás nem egyszerű feladat. A Sofa Dress bútorhuzat megoldása sokkal kényelmesebbé teszi a Tidafors bútorok tisztítását és új huzatba öltöztetését! Tipp: minden esetben külön kell megvásárolnod a huzatot az Ikeában, viszont ha huzat nélkül vásárolod meg a bútort és a hozzá tartozó huzatot a Sofa Dress-től rendeled, nem csak spórolsz, hanem egy sokkal könnyebben kezelhető bútorhuzatot kapsz!

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 28 % kevert szál, 12 % elasztikus szál
Válaszz két és három üléses verzióink között a lenyíló menü segítségével, és élvezd a prémium huzataink előnyeit.

A Sofa Dress huzataival, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília! Ezek a kanapéhuzatok megegyeznek a Glamour Prémium bútorhuzatokkal mind színben és minőségben egyaránt. Tökéletes kiegészítői lehetnek egy olyan nappalinak ahol már vannak Glamour Prémium termékek!

Bútorhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

Hogyan használd a fixáló szivacsokat?