Termékek

Akció!
 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft
Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

RÓMA kanapéhuzat

Cikkszám: N/A

14 990 Ft27 990 Ft

Törlés

Termékleírás

RÓMA kanapéhuzat

A RÓMA kanapéhuzat jellemzője a magas minőség és a bielasztikus kialakítás. Könnyen idomul bármilyen bútorra, amely a lenti mérettartományon belül van. Nagyon fontos, hogy akár kanapéra, akár fotelre szeretnél vásárolni, legyenek rések a körbe a bútor ülőfelülete és a karfák, valamint a háttámlák között. A tökéletes fixálás érdekében, ide kell begyűrni a bútorhuzat anyagtöbbletét. Garantáltan imádni fogod, hiszen ez a bútorhuzat család az általunk egyik legtöbbet eladott termék. Olaszországban készül, magas minőségi követelmények alapján. Mintázata következtében egyaránt megállja a helyét polgári lakásokban és modern otthonokban egyaránt. A Róma kanapéhuzat létezik aranybarna, antracit és acélkék színekben!

Bútorhuzat anyag:

60 % pamut, 35 % kevert szál, 5 % rugalmas szál

 

Amennyiben klasszikus ülőgarnitúrával rendelkezel legyen az akár egy, kettő vagy három üléses függetlenül attól, hogy ágyazható vagy sem, mindegyik típusra megtalálod nálunk a tökéletes huzatot. Az ülőgarnitúra elemeit egyenként tudod kosárba tenni, attól függően, hogy hány üléses kanapéra keresel huzatot. Ajánljuk hozzá a rögzítő szivacsok használatát, melyeket szintén itt tudsz megvásárolni. Filléres, mégis hasznos kiegészítő!

A Róma kanapéhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

Nem számít a karfa vagy a háttámla alakja. Egy dologra kell figyelned, hogy a karfa alacsonyabb szinten legyen mint a háttámla! Mindegy , hogy bútorod mennyire ovális vagy kerek, ha az alábbi méreteknek megfelel, akkor biztosan jó lesz a bútorodra:

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

Honnan tudod, hogy a Sofa Dress huzatok megfelelőek-e a Te bútorodra?

Mielőtt rendelnél, menj biztosra és nézd meg ezt a rövid videót:

Hogyan használd a fixáló szivacsokat?

A videó segít az elhelyezésben: