Termékek

Akció!
 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a
háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft

GLAMOUR Prémium FOTEL huzat

Cikkszám: N/A

17 990 Ft 14 990 Ft

Kiürítés

Termékleírás

GLAMOUR Prémium FOTEL huzat

 

A GLAMOUR Prémium FOTEL huzat prémium minőség, spanyol gyártmány! Pamut tapintás és vastag, erős anyaghasználat jellemzi. Vitathatatlanul a Sofa Dress bútorhuzatok zászlóshajója, a legtöbbre értékelt és a legnépszerűbb termékünk. A GLAMOUR Prémium FOTEL huzat már több mint 10.000 elégedett ügyfelünk választása volt. Amennyiben egy igazi, mindent túlélő, egyszínű, puha tapintású rugalmas bútorhuzat a vágyad, ne is válogass tovább!

 

Bútorhuzat anyag:

60% pamut, 32 % kevert szál, 8 % elsztikus szál

Amennyiben klasszikus (3-as, 2-es) ülőgarnitúra foteléhez keresel huzatot, már meg is találtad!

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a  foteled nem pontosan olyan, mint amilyen a mi képünkön látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek és a háttámla magasabb, mint a karfa akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, akkor nyugodtan megrendelheted. A GLAMOUR Prémium FOTEL huzat szinte minden fotelra megfelelő választás, függetlenül a karfa vagy a háttámla alakjától! 

FONTOS, hogy a bútorod mentén legyenek rések, hiszen a bútorhuzatot körbe be kell tudni tűrni a karfa és ülőfelület valamint a háttámla és az ülőfelület találkozásánál. Győződj meg róla, hogy a háttámla magasabb szinten helyezkedik el mint a karfák, úgy mint a rajzon:

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet? Vagy cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted a foteledet, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Bútorhuzat tisztítása:

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

Hogyan használd a fixáló szivacsokat?