Termékek

Akció!
 

Prémium Glamour  kanapéhuzatok AKCIÓBAN!

 

Kifutó színek: narancs! A készlet erejéig!!!

KIFUTÓ GLAMOUR kanapéhuzatok (3 üléses)

Cikkszám: N/A

29 990 Ft 19 990 Ft

NarancsNarancs
Kiürítés

Termékleírás

Prémium minőségű termék, szuperelasztikus anyagból, mely minden irányban nyúlik. Vastag minőségi anyagból készült huzat.

ANYAGÖSSZETÉTEL: 60% pamut, 28 % kevert szál, 12 % elasztikus szál

Termékleírás

Amennyiben klasszikus ülőgarnitúrával rendelkezel legyen az akár egy, kettő vagy három üléses függetlenül attól, hogy ágyazható vagy sem mindegyik típusra megtalálod nálunk a tökéletes huzatot. Az ülőgarnitúra elemeit egyenként tudod kosárba tenni, attól függően, hogy hány üléses kanapéra keresel huzatot.

Elérhető variációk:  2 és 3 üléses varációkban

FIGYELEM!

Ne aggódj, ha a kanapéd nem pontosan olyan, mint amilyen a képen látható, ha a hozzávetőleges alak és a méretek egyeznek akkor passzolni fog rá a huzat. A szuper-elasztikus kivitelezésnek köszönhetően, a huzat felveszi a kanapéd alakját és idomulni fog hozzá! Mindegy mennyire szögletes, ovális vagy kerek, ha a mérettartomány stimmel, magasabb a háttámla mint a karfa, és a bútor mentén vannak rések ahová a huzatot be lehet tűrni (háttámla és ülőfelület találkozásánál , valamint a karfa és az ülőfelületetk találkozásánál) akkor nyugodtan megrendelheted.

FONTOS!!! Kiválasztásnál figyelj a kanapé teljes szélességére:

Miért is dobnád ki kedvenc foteledet vagy kanapédat? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható. Teljes mértékben az Európai Unióban készül, öko tex 100-as standard szerint. Így tudjuk garantálni a magas minőséget.

Additional Information

Ülések száma

1 üléses (fotel), 2 üléses, 3 üléses

Színek

Tengerkék, Narancs