Termékek

 

A huzat megfelelő fixálása érdekében javasoljuk szivacs csíkok “beszorítását” a háttámla és az ülőfelület valamint a karfák és az ülőfelület közé!

Minél több helyen fixálod huzatainkat a bútor mentén annál jobban tudod stabilizálni a huzatainkat.

Rögzítő szivacskészlet 1 üléses kanapéhoz vagy fotelhez
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-3-600x450.jpg
600 Ft
Rögzítő szivacskészlet 2 üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-4-600x450.jpg
800 Ft
Rögzítő szivacskészlet 3 vagy több üléses kanapéhoz
https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2018/01/szivacs-5-600x450.jpg
1 000 Ft

Francia ágy huzat (boxspring)

Cikkszám: N/A

22 790 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Francia ágy huzat (boxspring)

A Mediterrano francia ágy huzat (boxspring) egy tökéletesen letisztult választás! Amikor kicsomagolod, először a szuper puha tapintása fog meglepni, másodszor az, hogy milyen szépen felveszi a bútorod alakját és utoljára, hogy mennyire jó ránézni! 

Magas minőségű európai termék, bielasztikus anyagból, extra puha tapintású felülettel! Kiváló megoldás macskás, kutyás lakásokba! A speciális szövés miatt az állatok karma nem képes kihúzni a huzat szálait!

Méret: 140-180cm széles franciaágyra, hosszúság: 200 cm

Bútorhuzat anyag:

100% speciálisan kezelt, szuperpuha elasztikus szál

Ezek a huzatok tökéletesen védik a franciaágyak támlarészét és a körben az oldalát. Megvédi a háttámlát a zsíros szennyeződésektől, körben az oldalát pedig a véletlen horzsolásoktól. Tökéletes védelmet és új külsőt kölcsönöz az ágynak! Amennyiben termékünket használod a bútorhuzat tisztítás gyerekjáték lesz! A francia ágy huzat célja, hogy megvédje ágyad látszó részeit, vagy eltakarja az esetlegesen kialakult hibákat, kopásokat. A termék nem az alvófelület eltakarására szolgál, hanem a francia ágy fejtámlájának  és az ágy széleinek kölcsönöz új színt és védelmet!

A huzatot csak a fejtámlára kell húzni és az egész ágyra rögzíteni!

 

Miért is dobnád ki kedvenc ágyad? Vagy miért cipelnéd el kárpitoshoz drága összegekért újrahúzatni miközben hetekig arra vársz, hogy elkészüljön? A Sofa Dress huzatainak köszönhetően egyszerűen újraöltöztetheted őket, egy kárpitos költségének töredékéből!

A Sofa Dress bármelyik huzatát is választod, egy kiváló minőségű bútortakarót vásárolsz. Vastag, minőségi anyagból készült, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textília!

Mosható, és vasalást nem igényel. Amennyiben maximum 30C-on mosod, nem kell attól tartanod, hogy elveszti alakját. Fontos, hogy szárítógépben nem szárítható.

OEKO-TEX Standard 100-as minősítésű textíliáink garantálják, hogy termékeinkben garantáltan nincs egészségre káros, rákkeltő vagy allergén anyag. A gyártás során több mint 100 tesztet hajtunk végre annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget juttassuk el Önnek!

Additional Information

Színek

Bézs, Natúr