Jó tudni


Mielőtt bárhol bútorhuzatot vásárolnál…!

Internetes vásárlások esetén mindig hatalmas rizikót vállalunk, hiszen látatlanul kell megbíznunk az eladóban és hinnünk abban, hogy az általunk rendelt termék tényleg az és olyan lesz mint amire számítunk! Ugyanez a helyzet bútorhuzatok esetén is. Ebben huzatvásárlási kisokosban szeretnénk Neked segíteni, hogy biztosra menj 4 egyszerű pontban!

  1. Minőség

A legjobb minőségű bútorhuzatok összetétele minimum 60% pamut. Ha olyan termékkel találkozol, ami 80-90%-ban poliészter, nagy eséllyel csalódni fogsz a minőségben. Kevésbé komfortos érzetet kelt, illetve a legtöbb ilyen minőségű huzat alól át fog ütni a bútorod eredeti színe! A termék összetételét minden forgalmazónak ki kell rakni a weboldalára, ha nem találod, már kezdhetsz gyanakodni. A Sofa Dress garantáltan Európa legmagasabb minőségű bútorhuzatait forgalmazza!

2. Ügyfélszolgálat

A legtöbb esetben nem egyértelmű, hogy a képek alapján az adott huzat biztosan megfelelő lesz-e a bútorodra. Jó ha valakitől tudsz tanácsot kérni és útba tud igazítani. Tehát fontos a magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat, hogy kérdezni tudj! A Sofa Dress bármikor készségesen segít telefonon is!

3. Visszaküldés – elállási jog

A netes rendeléseknél bizony benne van a pakliban, hogy nem lesz jó a termék és vissza kell küldened. Minden webshopnak törvényi kötelessége visszavásárolni tőled a terméket. Ami nem mindegy, hogy hova kell visszaküldened! Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy hova kell visszaküldeni a terméket, amit minden weboldal alján, a felhasználási feltételekben vagy az általános szerződési feltételekben (ÁSZF) olvashatsz. Ha ez nem egy magyar postacím, akkor sok esetben költségesebb a termék visszaküldése mint maga a termék volt. A SofaDress Kft egy 100%-ban hazai cég, tehát gyorsan és költséghatékonyan megy a termékcsere vagy az elállás!

4. Kiszállítási idő

Nagyon sok cég nem tart raktárkészletet, hanem egy rendelés esetén maga a gyár küldi Neked a terméket, a legtöbb esetben Kínából. Ha valahol pl. 40 napos szállítási időt ígérnek, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem európai terméket fogsz kapni, ez utalhat a minőségre is. A Sofa Dress Kft kizárólag magas minőségű európai gyártókkal dolgozik és saját raktárkészletet tart. Tehát a rendelésed követően 48 munkaórán belül nálad a termékünk!

Tehát mielőtt bárhol bútorhuzatot vásárolnál, nézz utána a fenti 4 pontnak, annak érdekében, hogy minimális legyen a kockázatod! Következő lépésben, nézd meg kérlek a lenti videót, hogy megfelelnek-e a Te bútorod méretei:


https://www.sofadress.hu/wp-content/uploads/2017/06/fules-fotel1-540x540.jpg

Honnan tudod, hogy a Sofa Dress huzatok megfelelőek-e a Te bútorodra?

Mielőtt rendelnél, menj biztosra és nézd meg ezt a rövid videót:

Hogyan használd a fixáló szivacsokat?

A videó segít az elhelyezésben: